|
Vai de fundul lui! A vrut sa scape de constipatie cu ciocanul!
|
|
07-22-2009, 05:12 PM
|
|||
|
|||
|
Vai de fundul lui! A vrut sa scape de constipatie cu ciocanul!
Din editia " O lume nebuna "
Un barbat din Olt intra direct pe primul loc, in topul celor mai neinspirate personaje care au actionat la ananghie! A stat trei zile cu doua ciocane in anus si cu manerul unei halbe de bere! ![]() Si le-a introdus singur, in incercarea disperata de a scapa de... constipatie. Aflat intr-o situatie delicata, dupa o combinatie "solida" intre bautura si aproape un kilogram de cirese, inghitite cu tot cu samburi, omul a trecut la fapte. "M-am constipat si am bagat un ciocan, sa sparg samburii", ne explica el. Cum manevra n-a avut niciun rezultat, a urmat un firesc episod al doilea. Care, de altfel, avea sa fie si ultimul. Lipsit de happy-end, pentru ca sfoara cu care protagonistul a legat urmatorul ciocan (numa' numa' sa fi tinut!)... s-a rupt. ![]() Nefericitul individ a stat nu mai putin de trei zile asa, fiind transportat, in cele din urma, in stare grava, la spitalul judetean din Slatina. Dupa o operatie extrem de dificila, barbatul poate rasufla, acum, usurat. Medicii care l-au operat pe barbatul de 40 de ani au recuperat cele doua ciocane, dar au mai gasit si un maner gros de halba, despre care pacientul nu suflase o vorba. Socati, medicii spun ca omul putea muri din cauza complicatiilor. Usor rusinat, are puterea sa mai si glumeasca. Intrebat fiind cum de a reusit o asemenea performanta, cand exista atatea alte mijloace anticonstipatie, MC Hammer de Oltenia spune sec: "Cu grija, puteam sa bag si mai multe ciocane!!!" -------- ======== Video ========------------- |
|||
|
07-22-2009, 08:39 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Vai de fundul lui! A vrut sa scape de constipatie cu ciocanul!
dar tiganca din Cart. Pacuret care sia bacut telefonul mobil in fund dupa ce au turnato la ciordit in tramvai ?
) si au sunat si era in tub :-s
|
|||
|
07-22-2009, 09:13 PM
|
|||
|
|||
|
din partea mea sa-si dea foc.
|
|||
|
07-29-2009, 12:07 PM
|
|||
|
|||
|
Doamne daca nu e sanatos
El cika vaii din greseala...putea spune sincer k sa excitat prea mult pana sa ajuns la chestia asta )
|
|||
|
08-22-2009, 02:39 AM
|
|||
|
|||
|
luati filmu:101 accidente sexuale(de pe net)acolo cazuri de cazuri,o lume nebuna nebuna
|
|||
|
08-22-2009, 08:39 PM
|
|||
|
|||
|
De la atata bautura...
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

Add to buddy
Add to ignore![[Image: 60329865.jpg]](http://image.stirileprotv.ro/media/images/530xX/Jul2009/60329865.jpg)
![[Image: 60329867.jpg]](http://image.stirileprotv.ro/media/images/530xX/Jul2009/60329867.jpg)

) si au sunat si era in tub :-s
El cika vaii din greseala...putea spune sincer k sa excitat prea mult pana sa ajuns la chestia asta
)